Вучић: За мене је било важно да докажем ко говори истину, а ко лаже о посети Грушка

Вучић се у посети Нишу осврнуо на политичка дешавања у Србији

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је задовољан изборним резултатом коалиције око Српске напредне странке у Нишу, додајући да они ипак показују проблеме за које су сами криви, од ароганције до бахатости појединих људи.

Он је рекао да је то школа и напоменуо да је време да се разговара са свима другима на политичкој сцени у Нишу.

"Све свађе на политичкој сцени разумем, само немојте да кажете да неко из Ниша одвлачи паре а не доноси", рекао је Вучић и указао на то да у овом тренутку и Београд и Нови Сад финансирају пројекте у Нишу.

Говорећи о функционерки СНС-а Драгана Сотировски, каже да се не одриче лако људи, а да је она имала грешака као и свако од људи.

Говорећи о резултатима истраживања јавног мњења, Вучић је рекао да бројеви који се односе на његов лични рејтинг су на историјском максимуму.

"А партији којој припадам подршка је преко 51 одсто, чак 52 одсто што није уобичајено када је неко на власти 12 година", рекао је Вучић.

На питање о неистинама које су поједини медији објавили о посети заменика министра спољних послова Русије Александра Грушка Србији, Вучић је казао да му је било важно да се чује истина.

"Смисао свега за мене је било само да докажем ко говори истину, а ко лаже", рекао је Вучић.

Вучић је поручио бошњачким политичарима Денису Бећировићу и Зукану Хелезу да се баве резолуцијама и дроновима, а да ће се Србија бавити изградњом путева и привредним растом.

"Нека се они баве резолуцијама и дроновима, а ми ћемо пругама, путевима и растом Србије", изјавио је Вучић новинарима у Нишу, где је присуствовао почетку изградње железничке обилазнице.