Свет

Такер Карлсон упозоравао на атентат на Трампа: Амерички медији тврдили да шири теорије завере

На питање да прокоментарише шта "будућност носи" за републиканца, Карлсон је у интервјуу код Адама Карола рекао да "очигледно идемо ка атентату" и да су тако одлучиле обе стране у Вашингтону, да постоји нешто у вези са Трампом што им толико прети
Такер Карлсон упозоравао на атентат на Трампа: Амерички медији тврдили да шири теорије завере© Janos Kummer/Getty Images

Aмерички новинар Такер Карлсон је још у августу прошле године гостујући у подкаст емисији комичара Адама Карола упозорио да се припрема атентат на бившег председника САД Доналда Трампа.

Он је, наиме, на питање да прокоментарише шта "будућност носи" за републиканца, почео да критикује чињеницу да се Трамп суочава са четири оптужнице.

"Очигледно, идемо ка атентату... Одлучили су то у Вашингтону, обе стране су одлучиле - да постоји нешто у вези са Трампом што им толико прети", рекао је новинар.

Убрзо је стигла реакција на Карлсонову изјаву, када је "Ен-Би-Си њуз" објавио текст у ком је у наслову навео да "Такер Карлсон шири теорије завере".

Да подсетимо, Такер Карлсон је у фебруару ове године обишао руског председника Владимира Путина у Москви, што су западни званичници дочекали "на нож".

Он је био један од најпопуларнијих водитеља "Фокс њуза", са којима се "споразумно разишао" у априлу 2023. године.

"Фокс њуз" и Карлсон су се "споразумели да им се путеви разилазе", мање од недељу дана пошто је склопљено поравнање са компанијом "Доминион" у спору поводом извештавања те ТВ мреже о изборима 2020. године.

image