Алекс Џоунс: Хилари Клинтон ће заменити Бајдена (ВИДЕО)

Клинтонова је веровала да ће уз подршку дубоке државе постати кандидат због своје велике жеље за сукобом с Русијом, указао је водитељ и оснивач портала "Инфоворс"

Водитељ и оснивач портала "Инфоворс" Алекс Џоунс оценио је да ће на Националној конвенцији Демократске странке у Чикагу у августу Хилари Клинтон заменити Џозефа Бајдена.

"Они ће заиста покушати у Чикагу да замене Џозефа Бајдена са Хилари Клинтон, са свим њеним криминалним активностима. Сви они су буквално укључени у грађански рат демократа и борбу за моћ", казао је Џонс, коментаришући чланак "Хила", у којем је Хилари Клинтон приказана као Бајденова замена на новембарским изборима.

Наиме, гласови против Бајдена су све бројнији у редовима демократа након прве дебате 27. јуна. Чак четири демократска сенатора и 30 посланика у Представничком дому рекли су да Бајден треба да се повуче из трке против Трампа. 

Џоунс је истакао да је Клинтонова веровала да ће уз подршку дубоке државе постати кандидат због своје велике жеље за сукобом с Русијом, и указао да је Трамп разговарао с Владимиром Зеленским о окончању сукоба.

"Председник Трамп треба да буде изабран да би се спречио трећи светски рат. Не верујем у амбиције Клинтове и сматрам да је њен покушај да буде кандидат и да украде изборе осуђен на пропаст", поручио је оснивач портала "Инфоворс".

Он је раније изјавио да је бивши амерички председник Доналд Трамп тренутно у огромној опасности и да иза атентата на њега стоји дубока држава.

Како је додао, на словачког председника Роберта Фица већ су пуцали, а да је уз Трампа, и Виктор Орбан главна мета дубоке државе.