Свет

"Плашим се, молим те одговори": Како је Трампов син исмејао Зеленског (ФОТО)

Трампов син поручио је, након повлачења Бајдена из изборне трке, да ће се његов отац залагати за окончање ратова
"Плашим се, молим те одговори": Како је Трампов син исмејао Зеленског (ФОТО)Getty © Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc

Доналд Трамп Млађи, реаговао је на одлуку Џозефа Бајдена да се повуче из изборне трке оцењујући да све у вези са тим потезом показује да богати олигарси контролишу Демократску странку.

"Да им је стало до демократије, Клинтонови и милијардери донатори не би бирали кандидата. Гласајте за Трампа", поучио је син бившег америчког председника.

Он је најавио да ће поправити економију и окончати ратове.

"Борите се за слободу, а не за олигархију", поручио је Трампов син.

Након ове реакције у којој је најавио да ће Трампова администрација окончати ратове, Трамп Млађи је објавио и фотографију којом исмева Владимира Зеленског.

У питању је монтажа наводног Бајденовог телефона, на чијем екрану се виде 52 пропуштена позива и поруке од Зеленског.

"Мој новац и даље стиже??? Плашим се, молим те одговори", наводно је написао Зеленски Бајдену на овој монтажи.

Зеленски је захвалио јутрос Џозефу Бајдену на храбрим мерама које је предузео да подржи Украјину и поздравио његову, како је навео, "тешку, али јаку" одлуку да се повуче из трке за председничке изборе у САД.

"Тренутна ситуација у Украјини и широм Европе није ништа мање тешка и искрено се надамо да ће континуирано снажно вођство Америке спречити руско зло да успе и да се њена агресија исплати", написао је Зеленски на друштвеној мрежи Икс.

Подсетимо, Бајден је синоћ објавио да се повлачи из предизборне трке, иако није још формално то учинио, Демократска странка се већ припрема да га замени Камалом Харис.

image