Пун круг џендер идеологије: Олимпијски комитет дозволио да мушкарци бију жене

Мушкарци који туку жене сада су званично део Олимпијских игара

Двојици боксера дозвољено је да се такмиче на Олимпијским играма у женској конкуренцији, што је изазвало бес, шок и страховања да ће нова "воук" идеологија доћи женама главе.

Двојица боксера - Иман Хелиф из Алжира и Лин Ју-Тинг са Тајвана - који су диксвалификовани са женског шампионата у Њу Делхију прошле године јер су ДНК тестови показали да су биолошки мушкарци, сада ће у Паризу моћи да се боре у женској конкуренцији.

Како наводи "Дејли мејл", шефови Међународног олимпијског комитета тврде да и Хелиф и Ју-Тинг, испуњавају критеријуме за такмичење у женској конкуренцији и да нису мушкарци већ да због "медицинског стања" имају вишак тестостерона.

Боксерка из Мексика Брианда Тамара, која се борила са Хелиф(ов)ом, испричала је своје искуство.

"Њени ударци су ме језиво болели, мислим да ме никад ништа није тако болело за 13 година боксерске каријере, чак ни када сам спаринговала са мушкарцима. Хвала Богу па сам из ринга изашла жива и здрава", навела је Тамара.

Америчка пливачица Ненси Хогсхед, која је на Олимпијади 1984. освојила три златне медаље, прокоментарисла је да ће "родна идеологија убити жене".

"Иман Хелиф из Алжира и Лин Ју-Тинг са Тајвана треба да се такмиче у женском олимпијском боксу – упркос томе што су прошле године биле дисквалификоване због икс-ипсилон хромозома, мушког фенотипа. Подсетимо се да мушкарци – како год да се идентификују – имају ударац који је 162 одсто моћнији од жена – највећи јаз у перформансама између мушкараца и жена. Родна идеологија ће убити жене", навела је она.

Један корисник Икса додао је: "Мушкарци који ударају жене сада су званично олимпијски спорт".