Трамп: Камала Харис ће бити играчка у рукама америчких ривала

Лидери других држава "згазиће" потпредседницу и њену "луду администрацију", поручио је кандидат Републиканске странке за председника САД

Ако победи на изборима у новембру, потпредседница САД Камала Харис неће моћи да се супротстави ривалима Вашингтона на светској сцени и претвориће се у играчку у њиховим рукама, изјавио је бивши амерички председник Доналд Трамп.

"Биће им јако лако. Она ће за њих бити играчка. Погледаће је и рећи: 'Не можемо да верујемо да смо имали толико среће'", казао је Трамп за "Фокс њуз".

Он је додао да не би волео да Харисова представља САД на састанцима са другим лидерима, укључујући председника Кине Си Ђинпинга.

"Наша земља већ има довољно проблема. Згазиће њу и њену луду администрацију", уверен је Трамп.

Он је претходно изјавио да одлуке у Белој кући доноси група "фашиста, комуниста и марксиста".

Он је у интервјуу за "Фокс њуз" рекао да су "они", за разлику од њега претња демократији.

"Мислим, погледајте шта су управо урадили. Одузели су Џозефу Бајдену кандидатуру за председника као да је дете. Одузели су му председничку функцију. Његова жена није желела да се то догоди", рекао је Трамп.

Како је рекао, демократе су учествовале у "пучу" тако што су Бајдена на врху листе заменили потпредседницом Камалом Харис месецима након што су милиони бирача гласали на унутарстраначким изборима.