Свет

Маск прихватио тучу с Мадуром па му запретио Гвантанамом (ВИДЕО)

Венецуелански председник изазвао је америчког милијардера
Маск прихватио тучу с Мадуром па му запретио Гвантанамом (ВИДЕО)© Theo Wargo/WireImage

Извршни директор компаније "Спејс икс" и "Тесла" Илон Маск, одговорио је на позив на борбу председника Венецуеле Николаса Мадура, тако што је написао: "Прихватам."

"Илоне Маск, очајан си. Искочио си из шина. Контролиши се или ћеш пропасти баш као ови свеамерички политичари предвођени десницом. Илоне Маск, ко год се петља са мном, угасио је. Ко год се петља са Венецуелом, угасио је. Илоне Маск, хоћеш ли да се бориш? Хајдемо", поручио је Мадуро милијардеру кога је оптужио да планира инвазију на Венецуелу.

Лидер ове јужноамеричке земље тврди, наиме, да Маск покушава да поремети мир и стабилност земље и назива га новим највећим непријатељем.

"Спреман сам. Ја сам син Боливара и Чавеза. Не плашим те се, Илоне Маск. Идемо где год хоћеш, што бисмо рекли у Каракасу и суседству – ако желиш, желим и ја, Илоне Маск. Само реци где", "чикао" је Мадуро милијардера током обраћања на националној телевизији.

Маск, који је раније изазивао на "фајт" и конкурента, оснивача Фејсбука Марка Закербега, на питање на Иксу о тучи са Мадуром одговорио је да је прихвата.

"Мадуро је и сам велики момак и вероватно зна како да се бори, тако да би ово била права борба. Зак (Закерберг) је мали, тако да би туча кратко трајала", навео је Маск.

Милијардер је након тога запретио венецуеланском лидеру да ће га послати у Гвантанамо.

"Долазим по тебе, Мадуро. Одвешћу те у Гвантанамо на магарцу", написао је на Иксу.

image