Топла породична прича: Камала, Даг, бивша жена и трудна љубавница

Даг Емхоф, муж Камале Харис, развео се од прве сурпуге Керстин због љубавне афере коју је имао са дадиљом која је остала у другом стању, али није задржала дете, пише британски "Дејли мејл"

Први брак мужа Камале Харис Дага Емхофа окончан је након што је дадиља његове деце остала трудна са њим, објавио је британски "Дејли мејл", а пренели бројни амерички медији.

Муж потпредседнице Сједињених Америчких Држава (САД) и потенцијалног кандидата демократа за председничке изборе, Емхоф је преварио своју прву жену Керстин са плавокосом дадиљом, која је такође предавала у скупој приватној школи њихове деце, наводи се у тексту.

Најен Нејлор (47) није демантовала наводе о овој вези када је контактирао "Дејли мејл", али није желела да коментарише рекавши да је тренутно "помало избезумљена".

Њена блиска пријатељица, која је имала сазнања о афери и трудноћи, рекла је за британски таблоид да Нејлор није задржала дете – иако се на њеним профилима на друштвеним мрежама може наћи видео снимак мистериозне девојчице по имену Брук из 2009, исте године када би се беба родила.

Друга пријатељица, Стејси Брукс, која је родила дечаке близанце отприлике у исто време када је Нејлор била трудна, такође није негирала ниједну од тврдњи, али је рекла да неће да открива даље информације без дозволе Нејлорове, наводи се у тексту.

Портпарол Емхофа није желела да коментарише за "Дејли мејл" ове наводе, док им је Керстин Емхоф спустила слушалицу. 

Емхоф (59), филмски продуцент и његова бивша супруга Керстин (57) развели су се после 16 година брака када је она 2009. године открила његову аферу, рекли су извори. Њихова ћерка Ела је тада имала 10, а син Кол 15 година.

Извори су тврдили да је Нејлор након афере морала да напусти посао учитељице у елитној приватној основној школи "Вилоус"  у Калвер Ситију у Калифорнији, где је предавала деци Емхофа и радила као дадиља.

У септембру 2009. Нејлор је на Фејсбуку поставила видео како би представила три бебе: Сојера, Брука и Џорџа, са натписом "Журка за бебе".

Сојер и Џорџ су синови Бруксове, која је била њена блиска пријатељица од детињства у Колумбусу у Охају. Та деца су рођена у јулу 2009.

Треће дете, Брук, која изгледа нешто млађа, не изгледа као Стејсина ћерка и није ни на једној од њених каснијих породичних фотографија на Фејсбуку. Нејасно је ко је мајка мале Брук.

Претрагом матичних књига рођених у округу Лос Анђелес не може се наћи да је у званичне документе уписана "Брук Нејлор" рођена 2008. или 2009. године. У те две године ни у округу није било беба рођених са презименом Емхоф.

Један извор је тврдио да је Емхоф постигао финансијску нагодбу са Нејлоровом и да је напустила посао у школи како би скандал био заташкан.

У споразуму о разводу Емхофових из 2010. који је поднет суду у Лос Анђелесу наводи се да је пар поделио трошкове дадиље, приватног учитеља и школарине.

Када се пар развео у мају 2009. њихова ћерка Ела је завршавала трећи разред. Извори су рекли за "Дејли мејл" да је Нејлор у то време била Елина дадиља и да је предавала и у школи "Вилоус" коју је она похађала.

Емхоф је упознао Камалу Харис, тада главну тужитељку Калифорније, када му је један од њених пријатеља наместио састанак на слепо 2013. Венчали су се следеће године.

Након што је "Дејли мејл" објавио своја сазнања, огласио се и Емхоф који је у изјави за Си-Ен-Ен признао да је имао аферу током свог првог брака.

"Током мог првог брака, Керстин и ја смо прошли кроз тешка времена због мојих поступака. Преузео сам одговорност и у годинама након тога, радили смо заједно као породица и изашли смо јачи", навео је Емхоф у изјави достављеној Си-Ен-Ену.

Ова веза и околности око ње били су познати пре четири године одбору Џозефа Бајдена за проверавање, јер је Харис и сама пролазила кроз процес провере кандидата пре него што је изабрана за место потпредседнице, рекла је особа упозната са разговорима за Си-Ен-Ен. Извор је такође додао да је Емхоф рекао Харисовој о афери много пре него што су се венчали.

Из изборног штаба Харисове нису желели да даље коментаришу овај случај, а то није желела да учини ни женска особа, чије име амерички медиј не наводи, коју су позвали, а која је у британском таблоиду означена као љубавница Дага Емхофа.

Посебном изјавом огласила се Керстин Емхоф која је навела да су Даг и она  одлучили да прекину свој брак из разних разлога, пре много година, како је написала.

"Он је сјајан отац нашој деци, наставља да ми буде велики пријатељ и заиста сам поносна на топлу и пуну подршке измешану породицу коју смо Даг, Камала и ја заједно изградили", навела је Емхоф.

Њихово двоје деце сада су одрасли, а породична динамика се развила у пријатељску, пише Си-Ен-Ен и додаје да је Керстин Емхоф током година више пута похвално причала о Харисовој као маћехи њене деце, а то је чинила и у последње две недеље откако је потпредседница САД нагло уздигнута у главног председничког кандидата демократа.

Бранила је чак и од републиканског кандидата за потпредседника Џеј Ди Венса који је, како наводи Си-Ен-Ен, критиковао што нема деце. Кирстен је рекла да је више од 10 година, Камала 'су-родитељ' са Дагом и њом њиховој деци.

И не само то. Кирстен је Харисову описала као "пуну љубави, брижну, веома заштитнички настројену и увек присутну" додајући да је захвална што је Харисова део њихове "измешане породице".

Из њеног хвалоспева могло би се да се помисли да је презахвална што је њен муж нашао другу жену. Све док то није трудна дадиља, јер то је баш клише.