Свет

Доналд Трамп објаснио зашто је звучао "чудно" током интервјуа са Илоном Маском

Председнички кандидат је говорио и о демократској кандидаткињи на изборима, Камали Харис, и рекао да је она уништила Калифорнију, у којој је обављала функцију државног тужиоца
Доналд Трамп објаснио зашто је звучао "чудно" током интервјуа са Илоном Маском© © Tanjug/AP/Matt Rourke

Републикански председнички кандидат САД Доналд Трамп изјавио је да постоји технички разлог зашто је звучао "чудно" током интервјуа са милијардером Илоном Маском.

"Нажалост, због сложености модерне опреме и технологије мобилних телефона, мој глас је у одређеним деловима био помало другачији и чудан. Због тога смо објавили прави и савршени снимак разговора", написао је Трамп на друштвеној мрежи "Истина", након коментара да је током интервјуа шаптао и мрмљао, пише "Њузвик".

Трамп је на свом налогу на Иксу, поделио нови снимак двосатног разговора, на коме његов глас звучи много оштрије.

Разговор је првобитно емитован уживо на Иксу, који је у Масковом власништву.

Интервју је каснио више од 40 минута а, према Масковом мишљењу, у питању су били "масовни сајбер напади", иако узрок квара није био сасвим јасан.

Трамп је разговор започео препричавањем неуспелог атентата 13. јула, на митингу у Батлеру у Пенсилванији, који ће, како је рекао, поново посетити у октобру.

Потом је говорио о својим антиимиграционим ставовима, упозоравајући на "непоштене" људе, који покушавају да уђу у земљу преко америчко-мексичке границе.

Трамп је говорио и о демократској кандидаткињи на изборима, Камали Харис, и рекао да је она "уништила" Калифорнију у којој је обављала функцију државног тужиоца, а касније је била и сенатор ове државе.

Маск је рекао да би могао да помогне у будућој Трамповој администрацији као члан "комисије за ефикасност владе".

"Волео бих то. Ти си највећи резач", рекао је Трамп, алудирајући на Маскову склоност ка масовним отпуштањима.

image