Доналд Трамп објаснио зашто је звучао "чудно" током интервјуа са Илоном Маском

Председнички кандидат је говорио и о демократској кандидаткињи на изборима, Камали Харис, и рекао да је она уништила Калифорнију, у којој је обављала функцију државног тужиоца

Републикански председнички кандидат САД Доналд Трамп изјавио је да постоји технички разлог зашто је звучао "чудно" током интервјуа са милијардером Илоном Маском.

"Нажалост, због сложености модерне опреме и технологије мобилних телефона, мој глас је у одређеним деловима био помало другачији и чудан. Због тога смо објавили прави и савршени снимак разговора", написао је Трамп на друштвеној мрежи "Истина", након коментара да је током интервјуа шаптао и мрмљао, пише "Њузвик".

Трамп је на свом налогу на Иксу, поделио нови снимак двосатног разговора, на коме његов глас звучи много оштрије.

Разговор је првобитно емитован уживо на Иксу, који је у Масковом власништву.

Интервју је каснио више од 40 минута а, према Масковом мишљењу, у питању су били "масовни сајбер напади", иако узрок квара није био сасвим јасан.

Трамп је разговор започео препричавањем неуспелог атентата 13. јула, на митингу у Батлеру у Пенсилванији, који ће, како је рекао, поново посетити у октобру.

Потом је говорио о својим антиимиграционим ставовима, упозоравајући на "непоштене" људе, који покушавају да уђу у земљу преко америчко-мексичке границе.

Трамп је говорио и о демократској кандидаткињи на изборима, Камали Харис, и рекао да је она "уништила" Калифорнију у којој је обављала функцију државног тужиоца, а касније је била и сенатор ове државе.

Маск је рекао да би могао да помогне у будућој Трамповој администрацији као члан "комисије за ефикасност владе".

"Волео бих то. Ти си највећи резач", рекао је Трамп, алудирајући на Маскову склоност ка масовним отпуштањима.