Све је на продају: "Супертрамп" картице и парче одела из председничке дебате (ВИДЕО)

Картице, које су део колекције "Америка фрст", продаваће се по цени од 99 долара

Доналд Трамп продаје нову колекцију дигиталних трговачких картица, које приказују бившег председника у разним позама, укључујући "Супертрампа" и "Крипто председника", преноси британски "Телеграф".

Картице, које су део колекције "Америка фрст", представљају незаменљиве токене, које се могу купити по цени од 99 долара.

Присталице које купе 15 или више картица добиће и део одела које је Трамп носио у председничкој дебати са Џозефом Бајденом.

Картице садрже 50 нових слика републиканског председничког кандидата и приказују га као акционог хероја, као боксера, како плеше, или вози мотоцикл.

Ако купе 75 картица, што кошта 7.425 долара, Трампове присталице могу да присуствују вечери са Трампом у његовом Националном голф клубу на Флориди.

"Знате да ме зову крипто-председник", рекао је Трамп у видеу који промовише картице.

Бивши председник је у прошлости продавао дигиталне картице, а ово није први пут ни да продаје своја одела.

"Присталице могу да купе моје одело са дебате са Бајденом, а људи то зову 'нокаут одело'", рекао је Трамп. Бивши председник је продао парчиће плавог одела које је носио у Атланти, када је оптужен под оптужбом за изборну превару.

Од када су у мају издате прве "супертрамп" картице, криптовалута је постала део платформе Републиканске странке. Трамп је обећао да ће подржати рударење биткоина у САД и да ће радити против стварања дигиталне валуте централне банке.

Претходне верзије картица укључивале су слике Трампа као Џорџа Вашингтона или као лава са круном.