Прљави веш демократа: Камалин тата каже да је она "изрод", Волцов брат и рођаци подржавају Трампа

Ако их најближа породица тако види, да ли би Американци требало да се замисле?

Након што је старији брат гувернера Минесоте Тима Волца, Џеф јавно подржао Доналда Трампа, још једна прљава породична бомба експлодирала је на друштвеним мрежама.

Осам чланова породице кандидата демократа за потпредседника фотографисало се са мајицама са натписом "Волцови из Небраске за Трампа".

Био је то само још један потез четкицом на ружном портрету најчуднијег избора за потпредседника у модерној политичкој историји САД, пише "Дејли мејл"

Тим Волц "није особа коју желите да доноси одлуке о вашој будућности", прокоментарисао је Волцов брат. Ако га његова породица тако види, да ли би и остали Американци требало да се запитају?

Волц је "фризирао" своу биографију, улепшао своју војну службу и подухвате као тренера и отворено је лагао о третманима плодности своје жене.

Упитан да објасни зашто је једном тврдио да је носио пиштољ "у рату" иако никада није био у ратној зони, рекао је да је био идиот.

"Моја жена, наставница енглеског, рекла ми је да моја граматика није увек добра", објаснио је.

Са друге стране, ни његова колегиница, потпредседница САД Камала Харис која је сада кандидат демократа за председника, није имуна на критике најближих - у њеном случају, оца.

Наиме, отац Камале Харис, Доналд живи близу ње али је никада, од када је на функцији потпредседнице, није посетио.

Бивши професор економије, кога оптужују да је марксиста који је нудио саветовао корумпирану владу Јамајке, назвао је своју ћерку "изродом".

Разлог су Камалини мемоари из 2019. када је тадашња сенаторка одбацила идеју да се противила легализацији марихуане.

"То није истина. Пола моје породице је са Јамајке, шалиш се?", рекла је она у једном подкасту.

"Половина њене породице" - у њеном случају отац - није била импресионирана стереотипним представљањем Јамајчана као љубитеља "траве".

"Моје драге покојне баке, као и моји покојни родитељи, сигурно се сада окрећу у гробу. Говорећи у своје и у име уже јамајчанске породице, желим да се категорички оградим од овог изрода", рекао је Доналд Харис.