Трампов тим разматра покретање линије вотке с његовим именом

Више од било ког другог кандидата у историји избора у САД Трамп настоји да уновчи свој лик и име, оцењује "Вашингтон пост"

Поједини бивши и неформални саветници републиканског кандидата на председничким изборима у САД Доналда Трампа разматрали су покретање линије вотке с његовим именом, пренео је "Вашингтон пост".

Трампова вотка, како додају, и даље није на тржишту. 

Особа блиска Трампу је, међутим, рекла за амерички лист да бивши председник не планира да подржи или покрене линију вотке.

Више од било ког другог кандидата у историји избора у САД Трамп настоји да уновчи свој лик и име, оцењује "Вашингтон пост".

"Обично се бивши председници ограничавају на јавне наступе или мемоаре, али Трамп је отишао и корак даље, продајући патике, па чак и Библије", тврди лист.

Како је открио анонимни саветник Трампове кампање, бивши председник се води премисом: "Ако ће већ да ме нападају и ако ћу морати да платим толике адвокате, мораћу да зарадим новац од тога".

Други анонимни саветник је истакао да, на пример, Трамп проводи сате потписујући копије своје књиге, али је рекао да сматра да је то "вредно новца".