Свет

Маск објавио, па избрисао "шалу" о атентату на Камалу Харис: Њу нико чак и не покушава да убије

Неколико сати након атентата на Трампа у Вест Палм Бичу на Флориди, Маск је одговорио једном од корисника платформе Икс "Зашто желе да убију Доналда Трампа?" коментаром: "И нико чак и не покушава да убије Камалу"
Маск објавио, па избрисао "шалу" о атентату на Камалу Харис: Њу нико чак и не покушава да убије© Jean Catuffe / Contributor

Амерички предузетник Илон Маск је, поводом новог покушаја убиства америчког републиканског кандидата Доналда Трампа, објавио на друштвеној мрежи Икс да потпредседницу САД и демократског кандидата на предстојећим изборима Камалу Харис, "нико чак и не покушава да убије".

Неколико сати након атентата на Трампа у Вест Палм Бичу на Флориди, Маск је одговорио једном од корисника платформе Икс "Зашто желе да убију Доналда Трампа?" коментаром: "И нико чак и не покушава да убије Камалу", са замишљеним емоџијима.

Маск је, затим, рано данас обрисао објаву на платформи и објаснио да је то била "шала".

"Па, једна лекција коју сам научио је да само зато што кажем нешто групи и они се смеју не значи да ће то бити тако урнебесно као објава на Иксу. Испоставило се да су шале мање смешне ако људи не знају контекст и ако је објава обичан текст", навео је он.

image