Свет

Такерова суморна прогноза: Ако демократе осете да ће Трамп победити, организоваће нову кризу

У случају убедљиве Трампове победе, бацање америчког друштва у "хаос" биће "једина опција" демократског естаблишмента, рекао је популарни водитељ
Такерова суморна прогноза: Ако демократе осете да ће Трамп победити, организоваће нову кризуGetty © Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc via Getty Images

Амерички новинар Такер Карлсон изјавио је да би "партија демократије" могла да баци САД у "хаос" ако на изборима победи републикански кандидат Доналд Трамп.

"Ако мисле да постоји шанса да би Трамп могао да у новембру победи довољно убедљиво да не могу да украду (победу), онда мислим да је њихова једина опција да на неки начин баце друштво у хаос као што су то чинили током ковида, што је био изговор за промену начина на који гласамо и пуштање људи да гласају анонимно без личних докумената и кутија и то месец дана пре избора", рекао је Карлсон.

Како је навео, ванредно стање омогућило је да "у потпуности промене све и дозволе (власнику Мете) Марку Закербергу да потроши 400 милиона долара за контролу механике избора".

"То је прилично једноставно. Ако буду назрели да ће изгубити, имаћемо неку врсту кризе. Мислим да ће то највероватније бити рат са Ираном који они ионако желе, али ко зна", закључио је Такер.

image