Британског премијера оптужили да подржава Русију: Усвојио сибирско маче (ФОТО)

Чињеница да је Кир Стармер изабрао руско сибирско маче уместо британске краткодлаке је најјаснији знак да он не подржава Британију, навео је политичар и бивши британски обавештајац Стивен Џејмс

Британског премијера Кира Стармера оптужили су да подржава Русију јер је усвојио сибирско маче, а не британску краткодлаку мачку.

Стармера је критиковао политичар и бивши британски обавештајац Стивен Џејмс, који тренутно представља опозициону Конзервативну странку, након што се дан раније у британским медијима појавила прва фотографија Стармеровог новог сибирског љубимца по имену Принц. 

"Чињеница да је Кир Стармер изабрао руско сибирско маче уместо британског краткодлаког је најјаснији знак да он не подржава Британију. Ако премијер не може да подржи британску мачку, како можемо да очекујемо да ће подржати британске раднике?", написао је Џејмс на Иксу, и објавио фотографију на којој позива на подршку "Британији, а не Русији".

"Дејли мејл" је раније пренео да је Стармер одлучио да узме маче после "бурних преговора" са децом која су прво хтела да добију немачког овчара.