Илон Маск Такеру Карлсону: Ако Трамп изгуби, нај***ли смо

Власник "Тесле" и "Спејс Икса" је у разговору са Такером Калрсоном разговарао о изборима у САД, воук идеологији, друштвеним променама и миграцији

У интервјуу новинару Такеру Калрсону, милијардер предузетник Илон Маск поново је подржао републиканског кандидата Доналда Трампа.

"Ако (Трамп) изгуби, на***ао сам", рекао је Карлсону и додао да ће исход избора бити преткретница за САД. "Ако Трамп изгуби, ово ће бити последњи избори", поновио је и рекао да демократе доводе илегалне мигранте и пребацују их у колебљиве државе како би добили њихове гласове.

"Демократка машина увози толико људи... Пребацују илегалце у колебљиве државе... У неким случајевима, то је 700 одсто у последње три године", рекао је.

"Маргине тих држава су 10.000, можда 20.000 гласова. Па шта се дешава када увезете стотине хиљада људи у сваку колебљиву државу?", рекао је Маск, напомињући да то доводи до добијања зелене карте и да ти мигранти гласају "претежно за демократе" због социјалних прилога и програма.

"Ако буду још четири године још једне демократске администрације, они ће легализовати толико илегалаца који су тамо, на следећим изборима неће бити ниједне колебљиве државе", рекао је Карлсону.

Карлсон и Маск су се дотакли и Трампове конкуренткиње Камале Харис. Маск се присетио тренутка када се њен телепромтер покварио због чега је понављала исту причу. "Камала ће изговорити све шта јој телепромптер каже", прокоментарисао је.

Он је признао да "нон-стоп критикује Камалу" и "машинерију коју она представља" и назвао је Харисову "лутком". "Нико не покушава да убије лутку", рекао је Маск.

Двојица мушкараца разговарала су и о читавом низу других тема, укључујући вакцине, антиваксере и смрти повезане са болестима као што су богиње. Маск је нагласио да верује да ће Трампова администрација "унапредити слободе Американаца".

Маск је оценио и да је смањена улога религије у друштву довела до тога да се запати "воук вирус".