Свет

Вучић са Орбаном: Са искреним пријатељима и партнерима све је могуће

На Палићу ће сутра бити одржана Прва седница стратешког савета за сарадњу Србије и Мађарске након које ће уследити церемонија потписивања билатералних докумената
Вучић са Орбаном: Са искреним пријатељима и партнерима све је могуће© Photo/Darko Vojinovic

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас током сусрета са премијером Мађарске Виктором Орбаном у Београду са је са искреним партнерима и пријатељима све могуће.

"Сусрет са пријатељем Виктором Орбаном и ретки опуштени тренуци пре него што почнемо да се бавимо озбиљним питањима од интереса за Србију и Мађарску. Са искреним партнерима и пријатељима - све је могуће и сваки план је остварив, а пројекти на којима радимо најбоље ће показати да ништа не може да заустави брзи раст обе земље", написао је Вучић на Инстаграму. 

Он је објавио фотографије са састанка, поручивши: "Добро нам дошао, драги Викторе Орбане!"

На Палићу ће сутра бити одржана Прва седница стратешког савета за сарадњу Србије и Мађарске, а претходиће јој састанак председника Вучића и премијерке Ане Брнабић са председницом Мађарске Каталин Новак и премијером Мађарске Виктором Орбаном.

Како је саопштила председникова служба за сарадњу са медијима, након седнице уследиће церемонија потписивања билатералних докумената.

image