Трамп: Зар мислите да кокаин нађен у Белој кући припада неком другом осим Бајденовима?

Бивши амерички председник уверен је да ће прича о "белој супстанци" нађеном у Западном крилу ускоро бити заташкана

Бивши амерички председник Доналд Трамп уверен је да нема никакве дилеме око тога коме припада и ко конзумира кокаин који је пре неколилико дана пронађен у Белој кући.

"Да ли неко заиста верује да је кокаин пронађен у Западном крилу Беле куће, веома близу Овалне канцеларије, користио било ко осим Хантера и Џоа Бајдена?", написао је Трамп на својој друштвеној мрежи  "Истина".

Трамп је уверен да ће ускоро почети да се појављују лажне вести о томе да је пронађена количина веома мала, као и да уопште "није у питању кокаин већ аспирин". А онда ће читава прича нестати.

Бивши амерички председник сугерише и да иза инцидента с дрогом стоји специјални тужилац Џек Смит који против њега води истрагу због погрешног руковања поверљивим документима.

"Да ли је поремећени Џек Смит, луди специјални саветник који мрзи Трампа, виђен у области кокаина? Изгледа ми као кретен!", подвукао је републиканац.

Он указује и да није познато где се налазе снимци са сигурносних камера, што би, како је рекао, одмах показало како је супстанца доспела у председничку резиденцију.

"Где су безбедносни снимци Беле куће, попут оних које сам отворено и радосно дао поремећеном Џеку Смиту, који би брзо показали одакле кокаин долази у Белој кући? Већ знају одговор, али вероватно вам се не свиђа", закључио је он.