Свет

Америчка новинарка: Путин је у праву

Владимир Путин је у праву када објављује борбу против бездушног Запада, каже новинарка Лајонел Шрајвер
Америчка новинарка: Путин је у праву© Tanjug/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Председник Русије Владимир Путин био је у праву када је рекао да су моралне вредности Запада неприхватљиве, пише новинарка Лајонел Шрајвер за "Спектејтор".

"Владимир Путин је у праву када објављује борбу против бездушног Запада, који је постао колевка не ватреног капитализма, већ бујне ЛГБТ пропаганде и промене пола", наводи Шрајвер.

Путин је осудио САД и друге непријатељске стране државе због "себичности,, неморала, негирања идеала патриотизма и разарања традиционалне породице кроз промовисање нетрадиционалних сексуалних односа" и морате признати да је у праву, каже новинарка.

Она истиче да Сједињене Америчке Државе и Европска унија бирају политичаре, судије, полицајце, војсковође, владине званичнике и директоре не према квалификацијама, већ "према томе да ли су црнци, Хиспанци, трансродне особе или жене".

Новинарка подсећа на чињеницу да један од пет припадника генерације З (рођени између средине деведесетих и раних 2010-тих) кажу да нису хетеросексуалне оријентације, а исте тврдње изнело је чак 38 одсто студената америчког Универзитета Браун - дупло више у односу на период од пре десет година.

"Парада поноса се проширила са једног дана на цео месец, током којег блиставе дуге красе све, од корпоративних логотипа до пешачких прелаза, у упадљивом загрљају сваке могуће сексуалне склоности, осим оне која омогућава наставак репродукције", додаје Шрајвер.

Према њеним речима, преокупација Запада "свим дугиним бојама" достигла је врхунац у последњој деценији, а Америка и Европа мораће да прихвате да је Путин у праву када говори о томе.

image