Србин из Јанг Бојса: Сви у породици су звездаши, надам се да се не љуте што сам дао гол

Момак чији су родитељи из Александровца остварио је сан и заиграо на највећем српском стадиону о којем је у прошлости много слушао

Филип Угринић, везни фудбалер Јанг Бојса, открио је новинарима да је био велики навијач Црвене звезде и да ће до краја живота памтити дуел са црвено-белима у Лиги шампиона.

Шампион Србије одиграо је нерешено 2:2 (1:0) са Јанг Бојсом у утакмици у којој је прво имао предност, а онда и јурио заостатак у финишу.

"Специјалан дан за мене, породица ми је била ту, тако да ми се остварио сан", почео је Угринић.

"Чуо сам много о 'Маракани'. Као што сам рекао, отац ми је велики звездаш, ја сам пре био звездаш, тако да сам се много радовао кад су извучени у нашу групу. Тренутак који никада нећу заборавити у животу."

Угринић је 1999. године рођен у Луцерну у Швајцарској, од прошле сезоне је међу "младим момцима" и нада се да му породица неће замерити добар наступ и гол у Београду.

"Не и требало. Иако су звездаши, мислим да су ипак мало навијали и за мене. На крају, резултат је 2:2 и океј, обе стране су задовољне."

Истакао је да не мисли да је одиграо превише добро јер је делимично крив за први погодак Звезде, док за дуел у Берну очекује мало другачији однос снага.

"Биће другачија утакмица. На вештачкој трави, сваки клуб који дође у Берн има мало проблема. Биће интересантна утакмица, видело се данас да је сличан ниво квалитета. Важна утакмица за обе екипе."

Кратко је прокоментарисао и игру црвено-белих.

"Очекивали смо овакву Звезду. Гледали смо јуче још једном утакмицу против Радничког, тако да смо знали. Имали смо план, није био лош план, а на крају је резултат 2:2", закључио је Угринић и додао да има жељу да игра за репрезентацију Србије.