Свет

И Ким Дотком цитирао Вучића: Остало је три-четири месеца до "Великог праска"

Исти интервју јуче је цитирала главна уредница медијске групе "Русија севодња" и телевизијског канала РТ Маргарита Симоњан, која је поделила део у ком Вучић говори о демократији
И Ким Дотком цитирао Вучића: Остало је три-четири месеца до "Великог праска"© TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Слушајте председника Србије и његову искрену оцену ситуације у Украјини, Европљани се морају искључити из лошег утицаја америчке империје у паду, или ће платити крајњу цену, написао је финско-немачки технолошки бизнисмен Ким Дотком на Иксу, цитирајући председника Србије Александра Вучића.

"Остало је три до четири месеца до Великог праска. То је и моја процена. Слушајте председника Србије и његову искрену оцену ситуације у Украјини. Европљани се морају искључити из лошег утицаја америчке империје у паду или ће платити крајњу цену", написао је он.

Он је поделио део интервјуа који је председник Србије Александар Вучић дао за швајцарски "Велтвохе".

Вучић је у истом интервјуу рекао да је "воз напустио станицу", те да "ако велике силе не ураде нешто у наредним периоду, свет се креће ка катастрофи".

"Ако се кладите да неко блефира, то значи да немате боље карте", рекао је он.

Исти интервју јуче је цитирала главна уредница медијске групе "Русија севодња" и телевизијског канала РТ Маргарита Симоњан, која је поделила део у ком Вучић говори о демократији.

Вучић је навео да има питање за њих, тачније да ли могу да гледају кинеску или руску телевизију у Швајцарској, на шта су му одговорили да могу, док у Немачкој не могу, јер је забрањена.

"Добро. Ако је забрањено, да ли је то заиста демократија? Ко одређује шта је демократија? Када сам био веома мали, био сам веома лош у цртању. Био сам потпуно неталентован. Једног дана сам морао да нацртам коња. Али уопште није личио на коња. Морао сам да напишем на цртежу: 'Коњ'", навео је Вучић.

image