Ноћни вукови прославили рођендан Републике Српске

Русија је спремна да сматра делом руског света свакога ко то жели, тежи томе и дели њену судбину. Победа Русије је шанса за цео свет, поручио је председник мото клуба Ноћни вукови Александар Залдостанов Хирург

Мото-клуб "Ноћни вукови" прославио је рођендан Републике Српске у Русији.

"Ноћни вукови" сваке године, у протеклих 20 година, организују новогодишње представе за децу. А последњих неколико година, представа која се изводи 9. јануара, посвећује се Србима и Републици Српској, у част рођендана РС.

Тако је било и ове године, а председник мото клуба Ноћни вукови Александар Залдостанов Хирург саопштио је да је прослави присуствовао и командант специјалне јединице Ахмат Апти Алаудинов, који је честитао "својој српској браћи која се боре са њим раме уз раме у истом рову".

"И данас, на рођендан Републике Српске, хоћу да пожелим мојој српској браћи, да сила живи и да не угасе ову ватру у преломним тренуцима за Србију. Ми, Руси, смо свим срцем уз српски народ. Остало је мало, сасвим мало времена. Држите се колико можете. Русија ће да ојача и доћи ће да вам помогне. Срећан рођендан, Републико Српска", поручио је Залдостанов.

"Русија је спремна да сматра делом руског света свакога ко то жели, тежи томе и дели њену судбину. Победа Русије је шанса за цео свет. А за Србију је то шанса да поновно уједини свој народ и обнови правду. Срећан рођендан, Републико Српска", написао је Хирург на Телеграму.