Такер Карлсон шокиран ценама у руској продавници

Карлсон је у корпу убацивао производе које би му били потребни за недељу дана. У Америци би му рачун био око 400 долара, међутим, исти производи у Русији коштали су га само 104 долара

Амерички новинар Такер Карлсон посетио је продавницу "Ашан" у Русији и непријатно се изненадио ценама – рачун је био четири пута нањи од онога што је очекивао.

"У почетку ме је забављало, а онда сам постао оправдано љут", рекао је Карлсон истичући да у овом случају поређење Русије и САД не иде у прилог Вашингтону. 

Карлсон је са својим тимом посетио продавницу у Русији и у корпу убацивао производе које би му били потребни за недељу дана. Није гледао на цене, али је у глави прорачунавао колико би га отприлике исти производи коштали у САД. Оквирно је проценио да би рачун у Америци био 400 долара.

Међутим, рачун који је платио у Русији износио свега 104 долара.

"Могућност да видите какве су цене овде и како људи живе радикализује вас против нашег руководства. У крајњем случају, управо сам се тако осећао – радикализовано", изјавио је амерички новинар.

Карлсон је такође скренуо пажњу на присуство производа западних компанија у Ашану, на пример, "марс", "твикс", "сникерс", "милки веј", "баунти", "џилет"...