Економија

Поново квар на траци за пртљаг: "Ер Србија" упозорила путнике на могућа кашњења летова

Из "Ер Србије" су навели да су промене настале током јутарњег таласа, али да је врло могуће да ће утицати на последична фазна кашњења током читавог дана и вечер
Поново квар на траци за пртљаг: "Ер Србија" упозорила путнике на могућа кашњења летова© TANJUG/ Air Serbia/ Jovana Mrkić

Услед јутрошњег квара дела система и смањења капацитета за рендгенски преглед пртљага на београдском аеродрому, може доћи до значајнијих одступања од планираног реда летења авио-компанија које полећу са београдског аеродрома, укључујући и "Ер Србију", саопштили су из националне авио-компаније.

Они су навели да су промене настале током јутарњег таласа, али да је врло могуће да ће утицати на последична фазна кашњења током читавог дана и вечери.

"Надлежне службе "Ер Србије" у контакту су са службама аеродрома и предузимају све што је у њиховој моћи да се ублаже последице по путнике, а саобраћај прилагоди новонасталим околностима. Због могућег стварања гужви, молимо путнике да дођу на аеродром најмање три сата пре планираног полетања", наводи се у соапштењу.

За више информација, путници се могу обратити контакт цетру "Ер Србије"

Подсетимо, Аеродром "Никола Тесла" је прошле године имао озбиљних проблема са организацијом посла и недостатком радника. Такође, систем за рендгенски преглед пртљага се више пута сада кварио.

image