Култура

Кијану Ривс са својим бендом "Догстар" стиже у Србију

"Догстар", алтернативни бенд из Лос Анђелеса који, осим Ривса, чине певач и гитариста Брет Домроуз и бубњар Роберт Мејлхаус, окупио се поново прошле године после паузе дуге две деценије
Кијану Ривс са својим бендом "Догстар" стиже у СрбијуGetty © Greg Doherty / Stringer

Прослављени холивудски глумац Кијану Ривс, са својим бендом "Догстар", у ком свира бас гитару, прво је потврђено име Арсенал феста 2024. који ће бити одржан од 27. до 29. јуна у простору Кнежевог арсенала у Крагујевцу.

"Догстар", алтернативни бенд из Лос Анђелеса који, осим Ривса, чине певач и гитариста Брет Домроуз и бубњар Роберт Мејлхаус, окупио се поново прошле године после паузе дуге две деценије, објавивши трећи албум "Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees" за своју независну издавачку кућу "Дилон стрит рекордс".

Поводом повратка бенда "Догстар" на сцену, истакао је да му је обнављање рада групе било у мислима већ дуже време, преноси "Б92".

"Недостајало ми је наше заједничко стварање песама, концерти...Сва тројица смо рекли – радићемо ово, хајде да снимамо албум. За мене је 'Догстар' страст којој сам се с одушевљењем вратио после свих ових година", нагласио је он.

Четрнаесто издање Арсенал феста окупиће 60 извођача из Србије, региона и света, на три бине.

Ове године, фестивал ће поново бити одржан у пуном капацитету, јер је завршена обнова димњака у простору Кнежевог арсенала.

image