Кејт Мидлтон долази да гледа Ђоковића: Пратиће такмичење из публике и победнику уручити трофеј

Принцеза од Велса Кејт Мидлтон присуствоваће сутра мушком финалу Вимблдона, где ће из публике пратити меч између Ђоковића и Алкараза. Спекулације на ову тему трају већ данима, а публика и обожаваоци принцезе нису престајали да већају хоћи ли баш она, као и претходних година, уручити победнику пехар.

Принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, ће сутра својим присуством улепшати мушко финале на престижном тениском такмичењу Вимблдон на коме ће снаге одмерити српски тенисер Новак Ђоковић и Карлос Алкараз, потврдила је Кенсингтонска палата.

Како преноси британски Телеграф, без обзира на здравствено стање принцезе, победнику ће пехар уручити управо она, као и претходних година. Ово ће бити друго појављивање принцезе од Велса у јавности, од када је у марту објавила да болује од рака, преноси је британски Телеграф.

Кејт Мидлтон након 6 месеци поново у јавности поводом рођендана краља Чарлса III 

Принцеза је, након што је објавила да болује од рака, први пут у јавности била присутна 15. јуна, на манифестацији "Trooping the Colour". Уочи свог првог појављивања у јавности, Кејт Мидлтон је рекла да се нада "да ће бити и на другим јавним догађајима који су планирани током лета", али да ништа не може са сигурношћу да потврди.

Кејт Мидлтон се обратила јавности: "Лекари су открили да имам рак"

У марту 2024. године, Кејт Мидлтон саопштила је јавности да прима превентивну хемотерапију, али није навела о којој врсти рака је реч. "Желела бих да искористим прилику да се лично захвалим на свим речима подршке и на указаном разумевању у току опоравка од операције", отпочела је тада Кејт Мидлтон своје обраћање јавности које је пренео Би-Би-Си.