Магазин

Лука Дончић у реклами за Џорданов бренд уз хит Вере Матовић "Мики, Милане" (ВИДЕО)

Кошаркаш Лука Дончић се нашао у улози модела за бренд кошаркаша Мајкла Џордана и ова реклама можда не би била толико успешна и прегледана на мрежама, бар код нас, да се у позадини не чује хит "Мики, Милане" певaчице Вере Матовић.
Лука Дончић у реклами за Џорданов бренд уз хит Вере Матовић  "Мики, Милане" (ВИДЕО)Getty © Sebastian Frej/MB Media / Contributor

Лука Дончић је заштитно лице легендарног Џордана - у споту вози аутомобил, "потисује" се на терену и онда излази и шутира лопту. Лепо изрежиран и одрађен видео је подвучен песмом "Мики, Милане" певачице Вере Матовић. Овај занимљив избор можда није случајан, пошто је било говора у медијима да се хит често слуша када се он и екипа загревају пред утакмице у НБА.

Овај наменски спот је убрзо посао виралан на мрежама, те су многи коментарисали заправо Верину песму и истицали да је "Лука већи Србин од свих нас".

Такође, огласила се и певачица која признала да је била баш изненађена:

"Нисам знала ништа о томе, то је за понос није за љутњу! Када ме такав спортиста као што је Лука Дончић уврсти у све то, па то је за понос. Ја сам сад толико срећна. Песма 'Мики Милане' је планетарни хит, то су сви певали, сви певају и данас", рекла је Вера у разговору за "Блиц".

Све је кренуло са Златаном

Певачице народне музике су очигледно веома популарне и међу спортистима - присетићемо се Златана Ибрахимовића који се у фебруару ове године у Санрему појавио уз песму "Луда за тобом" певачице Лепе Брене и тада је дочекан на опште одушевљење публике.

Такође, фудбалер је пре три године управо на овом фестивалу упознао публику са песмом Јутро је" певечице Наде Топчагић.

И тада је, као што је то урадио Лука сада, направљен је општи шоу који посебно радује људе са наших простора.

image