Магазин

Златан Ибрахимовић уз песму Лепе Брене дочекан овацијама на Санрему (ВИДЕО)

Фестивал италијанске музике у Санрему синоћ је обележило појављивње фудбалера Златана Ибрахимовића који је уз песму "Луда за тобом" певечице Лепе Брене дочекан на опште одушевљење публике.
Златан Ибрахимовић уз песму Лепе Брене дочекан овацијама на Санрему (ВИДЕО)© Daniele Venturelli / Contributor

Чувени фестивал у Санрему поред музичких звезда неретко угости и великане из фудбалског света. Велико изненађење за присутне у театру Аристон изазвао је маестрални долазак чувеног Ибре, који је, смешкајући се дошао до бине уз тактове песме "Луда за тобом".

Популарни водитељ Амадеус, такође није крио одушевљење када је угледао "скоцканог" фудбалера који му се придружио на сцени. Фудбалер се нашалио са водитељем и рекао му је да је "послушао своје тело, па је престао да игра фудбал, као и да би и Амадеус, који има 61. годину могао да следи његов пример".

Златаново појављивање је усијало друштвену мрежу Икс, те су се низали коментари: "Наручио човек музику", "Ибро, дирка наш", "Обожавам га".

Веселио се и уз Наду Топчагић, певао са Синишом Михајловићем

Пре три године, управо на овом фестивалу, Златан је Италију упознао са песмом "Јутро је" певечице Наде Топчагић. И тада, баш као и сад направио је прави шоу о чему сведоче бројни снимци на мрежама.

Такође, 2021. године Ибрахимовић и покојни Синиша Михајловић су се појавили заједно на Санрему и направили прави спектакл. Тада су њих двојица запевали песму Io Vagabundo и добили велики аплауз.

image