Кристијано Роналдо оборио рекорд: За само неколико сати сакупио преко милион пратилаца на Јутјубу

Португалски фудбалер, један од најбољих фудбалера света и миљеник жена, Кристијано Роналдо, још једном је оборио светски рекорд и овога пута достигао више од милион пратилаца на ЈуТјубу за рекордно кратко време.

Петоструки освајач Златне лопте, 39-годишњи Кристијано Роналдо, доминира не само на терену, већ и на друштвеним мрежама. Средином августа прошле године он је исписао историју тиме што је у току само једног дана на два пута достигао бројку од 600 милиона пратилаца, а овога пута - тиме што је у року од само неколико сати од отварања налога на ЈутЈуб платформи њега "запратило" више од милион корисника!

Роналдо: "Имам велико изненађење за вас! Нема више чекања"

Један од најбољих фудбалера у историји је у среду, 21, августа одлучио је да је време да се ангажује и на овој друштвеној платформи. "Шта има, људи? Имам велико изненађење за вас", започео је видео-објаву популарни фудбалер и најавио лансирање Јутјуб канала. Снимак спортисте погледало је преко 26 милиона корисника, а њих 34 хиљада га је "рипостовало" и на својим налозима, показујући тиме своје узбуђење. 

"Нема више чекања. Мој Јутјуб канал је коначно стигао! Запратите ме и придружите ми се у новој авантури", написао је Роналдо на својим налозима на друштвеним мрежама, "линкујући" пут до новоотвореног профила. У тренутку објављивања овог текста, укупан број пратилаца на ЈуТјуб налогу Кристијана Роналда износи 14,4 милиона.

Звезда на терену и ван њега

Кристијано Роналдо је, од како се појавио на фудбалској сцени, важио за изузетно перспективног спортисту, али и за миљеника жена, које су са посебном пажњом гледале не само интервјуе, већ и утакмице, не би ли се дивиле његовом извајаном телу. Популарност фудбалера се муњевитом брзином пренела и на друштвене мреже, где га прати велики број обожавалаца.

На платформи Икс Роналдо се може похвалити бројком од преко 112 милиона пратилаца, његову страницу на Фејсбуку "лајковало" је чак 170 милиона обожавалаца, а његов највећи успех јесте налог на Инстаграму, који је од прошле године "запратило" још 36 милиона корисника, те је сада укупна бројка чак 636 милиона. За њим "каска" његов колега Лионел Меси, кога прати "само" 504 милиона пратилаца.