Магазин

Кристијано Роналдо наставља да исписује историју - на друштвеним мрежама има милијарду пратилаца

Чини се да Кристијано Роналдо једноставно не престаје да обара рекорде, било на терену или ван њега. Овај тридесетдеветогодишњи фудбалер је достигао милијарду пратилаца на друштвеним мрежама само месец дана након што је покренуо Јутјуб канал, који је прикупио рекордних 10 милиона претплатника у једном дану.
Кристијано Роналдо наставља да исписује историју - на друштвеним мрежама има милијарду пратилацаGetty © Rene Nijhuis/MB Media / Contributor

Играч Ал Насра из Саудијске Арабије и капитен фудбалске репрезентације Португала, Кристијано Роналдо наставља да исписује историју - славни фудбалер је на друштвеним мрежама изразио узбуђење због постизања новог подвига, односно то што на платформама има чак милијарду пратилаца.

"Ушли смо у историју – прва милијарда пратилаца. Није само број, то је сведочанство наше заједничке страсти, енергије, љубави према игри и много више од тога. Од улица Мадере до највећих стадиона на свету, увек сам играо за своју породицу и за вас, а сада нас је заједно једна милијарда.

Били сте са мном на сваком кораку, кроз све успоне и падове. Ово путовање је наше путовање и заједно смо показали да нема граница за оно што можемо да постигнемо.

Хвала вам што верујете у мене, што подржавате и што сте део мог живота. Најбоље тек долази, а ми ћемо наставити да се трудимо, побеђујемо и заједно стварамо историју", пише у опису поста.

"Ја не јурим рекорде, рекорди јуре мене"

Роналдо је већ био најпраћенија особа на Инстаграму, са више од 639 милиона пратилаца, а сада је и на "врху врхова" односно свеукупне листе. Ова прекретница на друштвеним мрежама долази само неколико дана након што је Роналдо поставио још један рекорд на терену, поставши први фудбалер који је постигао 900 голова у каријери. Својом способношћу да поставља рекорде на терену и ван њега, Кристијано Роналдо је још једном доказао истинитост свог чувеног цитата: "Ја не јурим рекорде, рекорди јуре мене". Његов утицај превазилази спорт, што га чини глобалном иконом чији домет не познаје границе, пише Ем-Ес-Ен. 

image