Магазин

Мадона: Срећна сам што сам жива

Поп звезда Мадона изјавила је да је ''срећна што је жива'', након што је недавно хоспитализована због бактеријске инфекције.
Мадона: Срећна сам што сам жива© Evan Agostini/Invision/AP

"Љубав породице и пријатеља најбољи је лек", написала је она у објави на Инстаграму, на којој су и фотографије са њено двоје деце, преноси Си-Ен-Ен.


Додала је да су деца била уз њу када јој је било најпотребније и да је тада видела ''страну своје деце'' коју није видела пре.
Мадона има ћерку са глумцем Карлосом Леоном и сина са редитељем Гајем Ричијем, а такође је и мајка четворо усвојене деце.
Она је у објави написала и то да је веома захвална свом дугогодишњем пријатељу Гају Осеару, који јој је поклонио полароид фотографију Кита Харинга ''који носи јакну са ликом Мајкла Џексона'', за коју је навела да је снимио Енди Ворхол. Ако пажљиво погледате ову фотографију видећете "Савршен, брилијантан троугао. Уметника који је дотакао толико живота, укључујући и мој."

''Схватила сам тада колико сам срећна што сам жива. И како сам срећна што сам познавала ове људе и многе друге који су такође отишли'', написала је.

Осеар је у јуну саопштио да је Мадона била на интензивној нези због ''озбиљне бактеријске инфекције''.
Раније овог месеца, Мадона је објавила да ће одложити почетак турнеје Селебрејшен (Celebration)' за октобар.

image