Ердоган "изгрдио" Маска: "Где ти је жена?" (ВИДЕО)

Турски председник Реџеп Тајип Ердоган недавно се састао са милијардером Илоном Маском у Њујорку и њихов разговор је постао хит на мрежама. Наиме, Турчин је био веома директан са питањем, што је мало збунило власника компаније "Спејс екс".

Састанак је одржан у Турској кући, познатијој као Туркеви центар у Њујорку, а ту је био и Масков син који има необично име X Æ A-12. Током неформалног разговора, Ердоган је у једном тренутку озбиљно упитао Маска:

"Где ти је жена?", на шта је предузетник збуњено одговорио: "Она је у Сан Франциску, али смо растављени. Углавном се ја бринем о њему (мислећи на сина)", рекао је.

Након тога је Ердоган пришао малишану и дао му лопту, а Маск је рекао да се Икс по мало стиди.

Ердоган je позвао Илона Маска да отвори фабрику аутомобила у Турској и предложио је сарадњу у области вештачке интелигенције и Старлинка. 

Власник компаније "Тесла" и музичарка Грајмс су добили Икса у мају 2020. године и заједно имају још двоје деце. Маск из различитих бракова и веза добио десеторо деце, од којих је једно преминуло.

Маск је отворено говорио о свом уверењу да би људи требало да имају што више деце како би спречили колапс светске популације.