Магазин

Људи висили наглавачке 30 минута током вожње у забавном парку (ВИДЕО)

Уколико сте љубитељи вожње рингишпилима, "балеринама" и панорамског разгледања града знате и сами колико то све може да буде бескрајно занимљиво. Ипак, понекад се та врста забаве може да претвори да висите наопачке скоро пола сата, што се недавно догодило у једном канадском забавном парку.
Људи висили наглавачке 30 минута током вожње у забавном парку (ВИДЕО)© Isaac Garcia/pexels

Посетиоци луна парка у Онтарију су били "заглављени" наглавачке скоро пола сата на великој висини, што је изазвало општу панику и страх. Многи су осетили бол у грудима и мучнине, а све се то догодило док су висили изнад шокираних пролазника.

Учесници су истакли да када се вожња први пут зауставила, претпоставили су да је то део програмираних покрета да би се повећало узбуђење, али су убрзо схватили да је нешто пошло наопако. Да ствар буде још тежа, после пола сата у ваздуху, наставили су да се окрећу, јер је справа морала да заврши започето, тачније како је била програмирана.

Посетиоци су били принуђени да се још "возе", иако су једва чекали да изађу, а овакво искуство многе је оставило трауматизованим, а неки су повраћали док су висили наглавачке.

Када су коначно изашли, дочекало их је особље парка и указало помоћ.

"Гости су безбедно доспели на земљу и особље им је указало прву помоћ", саопштили су из парка и додали: "Сигурност наших гостију нам је увек на првом месту", наводи се иза забавног парка, а пише Индипендент.

image