Магазин

ТикТок тест са љуштењем поморанџе открива колико је партнер брижан

Нови тренд у коме корисници објашњавају значај чињења малих знакова пажње својим партнерима освојио је друштвену мрежу ТикТок. У чему је "цака" теста са љуштењем поморанџе и да ли он заиста може открити како се партнер односи према вама?
ТикТок тест са љуштењем поморанџе открива колико је партнер брижан© Canva / eternalcreative

Убрзан животни ритам са собом доноси доста изазова, који неретко остављају последице на наш друштвени и емотивни живот. Недовољно времена које проводе са партнером је један од највећих проблема са којима се сусрећу млади, а када се томе дода и то да већина заборавља на важност малих знакова пажње, долази до удаљавања и захлађења односа.

ТикТок тест са љуштењем поморанџе је током овог месеца достига освој пик виралности, али и открио како препознати да ли је партнер брижан и колико му је стало до односа.

Како нам тест открива осећања партнера

Мали знакови пажње су данас потпуно неправедно занемарени и стављени у други, ако не и трећи план. А штета, јер они откривају толико тога о односу. О каквим малим знацима пажње је реч? Најчешће су то ситнице које и сами можемо урадити, али их наш партнер, знајући да ћемо се осећати вољено, учини уместо нас.

"Волим поморанџе, али не волим да их љуштим. Питала сам дечка да је ољушти за мене, и рекао је 'Да, наравно, љубави'. Могао је рећи и 'Ољушти је сама', рекла је корисница Ана Бирмингем у свом видеу.

То чак може бити и нешто што ће наш партнер урадити уместо нас знајући да нам је мрско да урадим сами. Примера може бити прегршт: ољуштиће вам поморанџу знајући да јако волите да је једете, али не и да је љуштите, или ће заменити сијалицу у купатилу јер не жели да се ви малтретирате и пењете на мердевине.

Хаштаг сакупио преко 31,3 милиона прегледа

Иако се, када наведемо овакве примере, може учинити да су они нешто што би у једном емотивном односу требало да се подразумева, стварно стање је нажалост другачије. Партнери, нарочито они млађи, тим основним, малим знацима пажње, често пренебрегавају.

Хаштаг #orangepeeltheory је за јако кратко време сакупио преко 31,3 милиона прегледа на ТикТоку, а све захваљујући корисницима који су делили своје искуство у емотивном односу. Неки су набрајали шта то партнери за њих чине, а други подељена искуства користили да тестирају однос у коме се налазе.

Постоје и они трећи који су, након што су погледали велики број објављених видео снимака, одлучили да на своју везу ставе тачку. Како кажу, позитивна искуства тругих корисника су им отворила очи на проблеме које годинама нису уочавали.

image