Магазин

"Ефекат девојке" је нови ТикТок тренд који показује како мушкарци "процветају" поред својих дама

"Уз праву жену ништа ме не може зауставити" чувена је реплика Тонија Монтане у филму "Лице са ожиљком", а још један доказ ове реченице је и нови ТикТок тренд у коме девојке приказују како су се њихови момци променили током везе.
"Ефекат девојке" је нови ТикТок тренд који показује како мушкарци "процветају" поред својих дамаGetty © Elsa, Phillip Faraone

Мушкарцима емотивни односи дефинитивно "иду на руку", нарочито када је физички изглед у питању, а на свом преображају већина њих може захвалити управо својим нежнијим половинама. Не, није у питању никаква магија (а можда и јесте), већ синдром који сје популарно назива "ефекат девојке". Што то жене имају што наводи њихове партнере да "процветају"?

"Ефекат девојке" се примећује на свим пољима

Сигурно свако од вас у свом окружењу има макар једног сасвим просечног, ни по чему посебног мушкарца који је одједном, како је упознао девојку, почео да се облачи лепше, купује гардеробу која одговара његовој конституцији и косу стилизује тако да истиче црте лица. Оваква промена веома је упадљива и најчешће се деси "преко ноћи", у великој мери захваљујући дамама које директно или индиректно својим партнерима ставе до знања да је њихов стил облачења изашао из моде или није у складу са годинама и окружењем.

Наравно, "ефекат девојке" се не огледа искључиво у стилу облачења, већ и у држању, начину комуникације, па чак и односу према послу и финансијама. Поред својих лепших половина, мушкарци постају мужевнији и елоквентнији трудећи се да оставе што јачи утисак како на партнерку, тако и на њено окружење и свеснији тога да су они ти који треба да пруже сигурност својим партнеркама, па отуд и жеља за напредовањем, већим примањима и стабилијем начину живота.

ТикТок "запалили" снимци "пре" и "после"

Друштвену мрежу ТикТок су ових дана преплавили видео снимци корисница које упоређују то како њихови партнери изгледају данас и како су изгледали пре њиховог упознавања, а разлике између "пре" и "после" су задивљујуће! Не само да су момци обучени са стилом, већ је и енергија којој одишу потпуно другачија, а све то захваљујући њиховим нежнијим половинама.

Иначе, овај феномен присутан је и код светских звезда, а одличан пример мушкарца који је процветао поред праве жене јесте Бен Афлек. Они који га памте из ере односа са Џенифер Гарнер сигурно знају да је Бен увек изгледао уморно и "офуцано", премда је однос двоје партнера био сложен и исцрпљујућ. Ипак, након што је упловио у романсу са латино певачицом Џенифер Лопез, Бен је "процветао" у сваком смислу - више није изнурен на фотографијама које направе папараци, стил облачења му се променио на боље, а и осмех на његовом лицу говори да је задовољан собом и односом који има.

image