Магазин

Кејт Мидлтон се обратила јавности први пут од операције (ФОТО)

Принц од Велса направио је фотографију своје породоице коју је Кејт јутрос поделила на друштвеним мрежама уз поруку захвалности јавности на порукама подршке. Ово је њено прво обраћање након што је у јануару имала операцију абдомена.
Кејт Мидлтон се обратила јавности први пут од операције (ФОТО)Getty © Chris Jackson

"Хвала вам на лепим жељама и континуираној подршци током последња два месеца", написала је Кејт на платформи Икс. Она је у поруци такође честитала Дан мајки, који се данас слави у Великој Британији.

Прва званична фотографија принцезе од Велса након операције објављена је данас, на Дан мајки, наводи Скај њуз.

Фотографију, на којој је принцеза Кејт са своје троје деце, снимио је раније ове седмице принц Вилијам у Виндзору.

Кејт није виђена у јавности од Божића, када се придружила осталим члановима краљевске породице у шетњи.

Кејт (42) примљена је у приватну болницу у Лондону 16. јануара ради операције, а вратила се кући после 13 дана, подсећа Танјуг. Кенсингтонска палата је тада саопштила да се принцеза "добро опоравља". Очекује се да ће се прибцеза од Велса вратити обављању званичних краљевских дужности тек после Ускрса.

Кејт Мидлтон је званично је последњи пут виђена приликом доласка у цркву за католички Божић, када је усликана заједно са породицом, иако је амерички портал "ТМЗ" 4. марта објавио њену фотографију за коју се претпоставља да је снимљена од стране неовлашћених папараца. Ова фотографија која је највероватније имала за циљ да умири јавност која је почела да спекулише "где је Кејт и да ли је са њом све у реду", изазвала је велику полемику, те многи сумњају да је на фотографији принцеза, с обзиром да на њеном лицу недостаје младеж. 

На фотографији, за коју "ТМЗ" тврди да је снимљена близу Виндзорске палате, Кејт је носила тамне наочаре за сунце и седела је на сувозачком седишту црног Аудија којим је управљала њена мајка Керол Мидлтон.

image
VV inauguration
banner