Свет

"Пронађите хомосексуалца у комшилуку": Деци у основној школи делили упутство

Директорка основне школе у Њујорку потврдила да књига за децу која садржи експлицитна упутства "како задовољити мушкарца уколико сте и сами мушкарац" остаје у понуди школске библиотеке
"Пронађите хомосексуалца у комшилуку": Деци у основној школи делили упутствоGetty © Cindy Ord / Staff

У школској библиотеци у Њујорку деци од 12 година нуди се књига "Ова књига је геј", у којој се, између осталог, ђаци "уче" како да пронађу истополне сексуалне партнере у близини места у којем живе. 

"Ова књига је геј" садржи детаљна и експлицитна упутства како имати геј сексуалне односе и "како задовољити мушкарца уколико сте и сами мушкарац".

Ипак, посебно застрашујућ и опасан део јесте упутство у коме се деци објашњава како да користе "секс апликацију".

Прво поставите своју фотографију, саветује се деци у књизи, апликација ће на основу ваше локације пронаћи хомосексуалце у вашој близини, са њима ћете моћи да се дописујете и (будући да су вам у комшилуку) састанете. 

Поставља се питање у чијем је интересу подстицање деце и малолетника да постављају своје слике и проналазе локалне хомосексуалце и зашто школа по сваку цену правда учење дванаестогодишњака како да пронађу непознате људе зарад сексуалних односа. 

Иако су се многи родитељи жалили због спорног садржаја који може веома озбиљно да угрози дечју безбедност, директорка школе је потврдила да је књига доступна у библиотеци и да не планирају да је повуку. 

image