Спорт

Петрић поручује Звезди: Партизан се није одрекао титуле

Тренер црно-белих Гордан Петрић очекује да ће његова екипа у последњем мечу у 2022. години пружити бољу парттију него што је то у четвртак био случај у поразу од Спартака.
Петрић поручује Звезди: Партизан се није одрекао титуле© YouTube/screenshot/FK Partizan Beograd

Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић изјавио је, дан уочи утакмице са Новим Пазаром, да се његов тим није одрекао титуле и поред бодовне разлике.

Фудбалери Партизана у недељу од 15:30 часова дочекују Нови Пазар у оквиру 19. кола Суперлиге Србије након пораза од Спартака из Суботице, због чега његова екипа сада има 10 бодова мање од највећег ривала и лидера на табели, Црвене звезде.

"Има још много да се игра и у првенству и у Европи, ми се свакако нисмо одрекли титуле. Свакој утакмици ћемо приступати као да је у питању Куп. Нови Пазар је екипа која сутра долази растерећена да игра против нас јер су скупили довољно бодова који им то дозвољавају. Искусна су екипа и имају тренера који игра офанзиван фудбал. Очекујем другачију утакмицу у односу на Спартак. Да ће играчи бити свежији", изјавио је тренер црно-белих на конференцији за медије.

Петрић је додао да се нада победи у последњем мечу његовог тима у 2022. години.

"Против Спартака смо били спори. Није то само умор. Видело се по дуелима, ударцима на гол и по пасу. Надам се да ће бити другачије у недељу. Играчима јесте тешко, али једва чекају да сутра изађу на терен и докажу се", закључио је Петрић.

Партизан је тренутно други на табели Суперлиге Србије са 40 освојених бодова, 10 мање од Црвене звезде која је прва. Нови Пазар је пети са 31 бодом.

Standings provided by Sofascore

image