Спорт

Ивица Краљ о Шерифу: Знамо да су квалитетни, чекају нас интересантни мечеви

Спортски директор ФК Партизан Ивица Краљ, изјавио је поводом жреба за Лигу конференција, да ће Партизан у двомеч са Шерифом ући у форми бољој него у којој је тренутно, као и да српска екипа има велику жељу да се пласира у осмину финала.

Жребом у Ниону, одлучено је да ће се Партизан у шеснаестини финала састати са молдавским Шефиом.

„Као што смо и говорили пре самог жреба – без обзира на то која екипа дође биће сигурно велика борба зато што свака екипа има жељу да се пласира у наредно коло. Противник нам је Шериф, морам рећи да сам и ја играо утакмицу против Шерифа, пре двадесетак година и да смо добро прошли. С друге стране, такође, знамо да Шериф играо против Црвене звезде прошле године у квалификацијама и знамо да се ради о квалитетној екипи, али у сваком случају – чекају нас два интересантна меча“, рекао је Ивица Краљ.

Спортски директор Партизана додао је да ће Партизан, након паузе и припрема, бити у бољој форми од тренутне, као и да ће бити појачања на одређеним позицијама.

„После припремног периода, како је и г. Петрић рекао, сигурно ће и Партизан бити јачи, не само када говоримо о играчима који су се вратили, већ ћемо вероватно бити и нека појачања на одређеним позицијама. Сигурно имамо и ту предност што нам се Дача Пантић вратио после осам месеци паузе, ту ће бити вероватно и још неки играчи који сада имају здравствених проблема, а сигурно и да ће бити неколико појачања, тако да ће Партизан ући у тај двомеч сигурно јачи него што је данас“, закључио је Краљ.

Црно-бели ће у првом мечу гостовати у Тираспољу 16. фебруара, док ће недељу дана касније у Хумској дочекати шампиона Молдавије.

image