Русија

Пољска провоцира: Распоредили снајпере на граници са Белорусијом

"Снајперисти су мајстори извиђања, навигације, употребе оружја. Одликују их самопоуздање и стрпљење", поручила Генерална команда Оружаних снага Пољске уз фотографију са пољско-белоруске границе
Пољска провоцира: Распоредили снајпере на граници са Белорусијомwww.globallookpress.com © Staff Sgt. Malcolm Cohens-Ashley/Keystone Press Agency

Пољска је распоредила снајпере на граници са Белорусијом, објавила је Генерална команда Оружаних снага Пољске на Твитеру, преносе "РИА Новости".

Команда је на Твитеру објавила неколико фотографија војника са снајперским оружјем на позадини ограде на пољско-белоруској граници.

"Вечерња шетња на свежем ваздуху је добра за ваше здравље. Снајперисти су мајстори извиђања, навигације, употребе оружја. Одликују их самопоуздање и стрпљење", стоји у натпису испод фотографије.

"На граници са Белорусијом је и даље опасно. Пољске патроле нападају агресивни странци. Официри и војници су свакодневно на удару", написао је на Твитеру Станислав Жарин, повереник владе за безбедност информационог простора Републике Пољске.

image