Русија

Медведев: Америка ће на крају згњечити Зеленског попут инсекта

Заменик председника Савета безбедности Русије сматра да ће се то догодити када се САД "довољно поиграју" са председником Украјине, као са експерименталним инсектом
Медведев: Америка ће на крају згњечити Зеленског попут инсекта© Sean Gallup/Getty Images

Американци ће немилосрдно згњечити украјинског председника Владимира Зеленског када се "довољно поиграју" са њим, попут експерименталног инсекта, рекао је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.

"Колико амерички ентомолози воле експерименте на инсектима. То је њихова национална разонода - стављање најразличитијих паукова у теглу и гледање са нескривеним задовољством како се прождиру. Коначно су на ред дошла жуто-црна створења", написао је Медведев на Телеграму.

Како је навео заменик шефа Савета безбедности Руске Федерације, и њих су такође сместили у стаклену посуду, постепено им одузимајући храну и не сумњајући да ће се све ово завршити.

"Пре или касније, посматрање понашања инсеката постаје бескрајно досадно. Затим их стављају на дијету и прате пораст њихове агресивности. Сада та мала отровна створења посебно агресивно боду и прождиру своју врсту. Преживи, наравно, онај ко је смелији, јачи и дебљи. Ко је појео више својих конкурената и украо више хране, делећи је са својим друговима", наставио је Медведев сликовито да описује.

На крају је упитао шта је са најважнијим пауком-глумцем, који се угојио на рачун крви и тела својих саплеменика?

"Шта ће бити са њим, победником? Ако се ентомолози кладе на њега, наравно. И даље га чека папуча којом ће га немилосрдно смрскати када се старији ентомолог довољно поигра с њим. Sic transit gloria mundi…(Тако пролази светска слава)", закључио је Медведев.

image