Русија

Биковић: Кад играју Србија и Русија, навијам за пријатељство – почиње Братски куп у Москви (ВИДЕО)

Сутра у Москви почиње Братски куп на коме ће играти српски клубови Партизан и ОФК Београд, а организатори су истакли и да ће турнир носити све епитете "братског", уз промоцију српске музике, културе и хране

Сутра у Москви почиње Братски куп на коме ће играти руски Динамо и ЦСК против Партизана и ОФК Београда, а српски глумац Милош Биковић, који се прославио у Русији, поново има дилему – не зна за кога да навија кад играју "наши".

"Кад играју Србија и Русија ја навијам за... наше?! Бирам да навијам за пријатељство. Оно је изнад фудбала", поручио је Биковић на Телеграму и поделио промо-видео Братског купа.

Како је саопштено на сајту Партизана, организатори турнира – фудбалски клубови ЦСКА и Динамо – годинама уназад гаје пријатељске односе, стога су ове године одлучили да на турнир позову и своју "фудбалску браћу".

ЦСКА је упутио позив Партизану, док се московски Динамо одлучио за ОФК Београд.

Објашњено је и како ће турнир функционисати: београдски клубови играју против московских и сакупљају бодове за свој град.

Партизан ће играти против Динама 3. јула на ВТБ Арени, док ће против братског ЦСКА снаге одмерити 7. јула, на истом месту, чиме ће и затворити турнир.

Организатори су истакли и да ће турнир носити све епитете "братског", уз промоцију српске музике, културе, хране и уз могућности куповине и размене сувенира, где ће се у пријатној, фестивалској атмосфери, пре свега подржати спорт, фудбал, неговати пријатељства и традиција.

image