Спорт

ПСЖ даје све за двојицу Енглеза - за једног спремају 120.000.000 евра, другог "отимају" Јунајтеду

Џуд Белингем и Маркус Рашфорд би наредне године могли да промене средину и преселе се у Париз, тврде медији
ПСЖ даје све за двојицу Енглеза - за једног спремају 120.000.000 евра, другог "отимају" ЈунајтедуGetty © Francois Nel / Staff

Челници Пари Сен Жермена покушаће у летњем прелазном року да ангажују двојицу енглеских репрезентативаца који су пружали одличне партије на Светском првенству - Џуда Белингема и Маркуса Рашфорда.

"Ел Насионал" наводи да је руководство француског шампиона пристало да Борусији из Дортмунда плати обештећење од 120.000.000 евра за Белингема. Енглески фудбалер је један од најтраженијих играча света, а медији тврде да су за њега заинтересовани и Реал Мадрид и Ливерпул.

Белингем (19) је поникао у Бирмингему, а од 2020. је члан Борусије. За репрезентацију Енглеске одиграо је 22 утакмице. Са друге стране, британски "Мирор" наводи да су челници ПСЖ спремни да Рашфорду (25) понуде недељну плату од 1.000.000 евра како би га приволели на "Парк принчева".

Он има уговор са Манчестер јунајтедом до краја сезоне, а француски шампион жели да то искористи и ангажује га без обештећења. И Рашфорд и Белингем су били одлични током Мундијала у Катару, где је Енглеска завршила учешће у четвртфиналу након тесног пораза од браниоца трофеја, Француске.

image