Спорт

Обрадовић опрезан пред Задар: Довољно је истаћи да су победили Звезду

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред меч са Задром, да је свестан квалитета противника, који је у регионалном првенству успео да савлада Црвену звезду у Београду
Обрадовић опрезан пред Задар: Довољно је истаћи да су победили Звезду© ABA liga/Dragana Stjepanović

"Када размишљамо о Задру, не треба нам ништа друго да кажемо него да су у Београду направили велико изненађење када су победили екипу Црвене звезде", рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић уочи дуела против хрватског тима у АБА лиги.

Црно-бели у 13. колу регионалног такмичења дочекују Задране у понедељак од 18.30 у "Штарк арени".

"Ми смо срећни што је календар такмичења испао такав да смо за ове новогодишње и божићне празнике у Београду. То треба да нам помогне да тренирамо мало боље и да пробамо да укључимо ове играче који су ван тима, да би играчи који су у ритму да играју доста минута мало одморили", изјавио је Обрадовић за клупски сајт.

Центар црно-белих Ален Смаилагић уочи дуела са Задранима истакао је да је у питању тим који је у стању свакоме у лиги да направи проблеме.

"Имали су до сада победе против Звезде и ФМП-а, победили су Игокеу у гостима, али су и губили неке утакмице у којима су били фаворити. Божић, Јордано и још неколико играча умеју да буду јако опасни када уђу у ритам и ми морамо да будемо максимално сконцентрисани од почетка до краја утакмице. Надам се и волео бих да публика као у енглеском фудбалу долази на ове празничне утакмице у великом броју и да заједно уђемо у 2023. годину на најбољи могући начин", истакао је Смаилагић.

image