Спорт

Ивановић: МЗТ има квалитет, неће бити потцењивања

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је вечерас да "црвено-бели" максимално уважавају екипу МЗТ-а уочи меча 14. кола регионалне АБА лиге.
Ивановић: МЗТ има квалитет, неће бити потцењивања© ABA Liga

Црвена звезда је допутовала у Скопље, а где ће одрадити тренинг у дворани "Јане Сандански".

"Немамо заиста много времена да се освежимо након утакмице у Валенсији, али као што често говорим, без обзира на одсуство неких играча, остали ће морати да дају више. Сваку екипу уважавамо, позиција МЗТ-а на табели нас не занима, тим који има свој квалитет, и са максималним уважавањем улазимо у овај меч како би стигли до циља", рекао је Ивановић.

Тренер Црвене звезде ће на овом мечу моћи да рачуна и на аргентинског кошаркаша Факунда Кампаца.

Капитен екипе Бранко Лазић истакао је да је пред црвено-белима тежак распоред.

"Суботу ћемо провести у путу и одмору, али ћемо имати времена да се уз тренинг у хали у којој играмо утакмицу, освежимо и спремни дочекамо овај меч. Не сме и неће бити никаквог потцењивања екипе која има свој терен, подршку са трибина, на крају крајева и свој квалитет. Рецепт се зна, чврсто, одговорно и са енергијом желимо да победимо и у добром ритму дочекамо утакмице дуплог кола Евролиге", истакао је Лазић.

Утакмица ће бити одиграна у недељу од 17 сати.

Црвена звезда се одмах по завршетку меча у Скопљу враћа за Београд, и почиње припреме за мечеве са Реалом и Монаком у Евролиги.

image