Спорт

Обрадовић: Без максималне концентрације нема доброг резултата

Тренер Партизана, Жељко Обрадовић, свестан је да црно-беле очекује тешко гостовање у Тел Авиву и истиче да ће за добар резултат против Макабија бити потребна максимална концентрација
Обрадовић: Без максималне концентрације нема доброг резултата© Dusan Milenkovic/ATAImages

У првом овосезонском дуелу два ривала, Партизан је пред више од 19.000 навијача у "Штарк арени" савладао Макаби резултатом 96:88.

"Веома незгодно гостовање ако се узме у обзир како Макаби игра код куће. Досад су изгубили само једну утакмицу. Све оно што је Макаби красило годинама, краси га и сада - игра у транзицији, агресивна одбрана, шутеви за три поена, скок у нападу, промене у одбрани... Све то смо причали и анализирали пред први дуел са њима, тако да великих промена у том смислу нема. Концентрација мора да буде на максимуму, ако желимо да одиграмо добру утакмицу", истакао је Обрадовић.

Макаби је на деветом месту са девет победа и осам пораза, док је Партизан 11. са скором 8/9.

"Као и увек до сада, морамо да играмо снажно, концентрисано и спроведемо план који је тренер припремио. Наш прошли дуел је био пре много времена. За нас је и јучерашњи дан био одавно. Морамо да прилазимо обавезама утакмицу по утакмицу и да гледамо само испред себе", изјавио је кошаркаш Партизана Зек Ледеј.

Утакмица између Макабија и Партизана биће одиграна сутра од 20.05 часова у Тел Авиву.

image