Спорт

Обрадовић након Монака: Примењујем оно што ме је научио професор Николић

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је након победе над Бајерном да је задовољан јер су његови играчи одиграли сјајан меч и остварили нову победу
Обрадовић након Монака: Примењујем оно што ме је научио професор Николић© ABA liga/Igokea/Marija Vuruna

"Играли смо паметно, играли смо тимски, поготово у последњој четвртини и честитке играчима на победи против једне од водећих екипа Евролиге", изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић на конференцији за медије након утакмице.

Кошаркаши Партизана победили су екипу Монака са убедљивих 100:80 (26:17, 22:30, 21:21. 31:12) у оквиру 17. кола Евролиге.

"Задња четвртина је била специфична, разлика није реална. Монако је играо одлично, вратили су се после наше добре одбране у првој четвртини. Ја сам задовољан интензитетом у одбрани и неким стварима на којима смо инсистирали у нападу", изјавио је Обрадовић.

Додао је да су сви у тиму веровали да могу боље што су сада и показали.

"У спорту мотивација је врло важна, Анђушић је сада био мотивисан јер је играо против бившег тима. Ја нисам љут на играче, примењујем оно што ме је научио професор Аца Николић. Тренер је онај који коригује, ја не могу од тога да одустанем. Сви смо ми веровали да можемо много више него што смо показивали кад смо губили. Ја сам задовољан јер изгледамо другачије у одбрани, агресивнији смо", закључио је тренер "црно-белих".

image