Спорт

Саша Обрадовић појаснио ситуацију из Београда: Хтели су да ме униште

Тренер кошаркаша Монака Саша Обрадовић огласио се и објаснио зашто је уочи утакмице против Црвене звезде у Београду клекнуо и пољубио грб црвено-белих
Саша Обрадовић појаснио ситуацију из Београда: Хтели су да ме униште© ATA Images

Српски тренер је пред меч Црвене звезде и Монака у Евролиги добио обације од домаћих навијача, након чега је пришао центру терена и пољубио грб црвено-белих.

На конференцији за медије након меча, који је припао Црвеној звезди, рекао је да се његова страна приче о одласку из Звезде није чула и да је повратак у Београд био веома емотиван.

"Осећам одговорност и желим да се огласим о мом потезу. Сви морају да знају да сам потпуно посвећен Монаку, срећан сам што сам овде. Одрастајући био сам навијач Црвене звезде, оставио сам велики траг у историји клуба. Када сам отишао одатле одбацили су ме из породице. Ни на улици нико није хтео да прича са мном. Нисам то очекивао. Хтели су да ме униште и као особу и тренера. Био сам веома тужан због тога", рекао је Обрадовић.

"Када сам дошао на утакмицу, десило се нешто спонтано са навијачима", навео је он.

"Почео сам да плачем и било је веома емотивно. Морао сам нешто да урадим како бих им се захвалио. Свако би ово требало да схвати. Ја сам сад овде и професионалан сам. Радићу свој посао на највишем нивоу. Надам се да ће сви разумети ово", поручио је Обрадовић.

Екипа Монака у досадашњем току Евролиге има учинак од 12 победа и седам пораза.

image