Спорт

Партизан срља од лошег ка горем - Раднички 1923 однео бод из Хумске

Црно-бели су после испадања из европског такмичења забележили још један слаб резултат
Партизан срља од лошег ка горем - Раднички 1923 однео бод из Хумске© FK Partizan / Miroslav Todorović

Фудбалери Партизана нису успели да упишу победу у утакмици 23. кола Суперлиге Србије, пошто су поново негативно изненадили своје навијаче, овог пута ремијем 1:1 против Радничког 1923.

Екипа Гордана Петрића је турбулентну седмицу заокружила још једним слабим резултатом, па им сада и друго место на табели уопште није сигурно.

После одлагања утакмице са недеље на понедељак због снега у Београду, Партизан је заправо одлично започео меч, пошто је Квинси Мениг већ у 12. минуту затресао мрежу Крагујевчана. Ипак, нису то искористили да што пре стигну до још неког поготка који би им обезбедио миран меч.

То је Раднички 1923 и казнио у 78. минуту, када је Милутин Видосављевић матирао Александра Поповића, за нове проблеме црно-белих. Партизан сада има чак 13 бодова заостатка за Црвеном звездом, која је првопласирана у домаћем шампионату.

Партизан на другом месту са 50 бодова има само четири бода више од ТСЦ-а и шест више од Чукаричког, а наредни меч играју у петак против Црвене звезде у 169. "вечитом" дербију. Петрићев тим ће морати да се постара да остане на другој позицији, ако желе да наредног лета играју квалификације за Лигу шампиона.

После испадања од Шерифа из Лиге конференција и најављеног одласка тренера Петрића, ово је још једна од лоших вести у низу за клуб из Хумске.

image
VV inauguration
banner